Comunicació més transparent i efectiva, amb el nou portal web de l'Ajuntament

Dimecres, 4 de maig de 2016 a les 11:55

El portal que esteu visitant ja oferiex la possibilitat de fer alguns tràmits municipals on- line, també la subscripció a un butlletí de notícies digital o demanar cita als càrrecs electes a través de la web.

La regidoria de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha posat en marxa aquest nou portal web amb l’objectiu, entre altres motius, de dotar-se d’una plataforma que permeti donar progressivament compliment a la llei de transparencia i poder oferir millor la informació als ciutadans. El portal ja oferiex la possibilitat de fer alguns tràmits municipals on- line, també la subscripció a un butlletí de notícies digital o demanar cita als càrrecs electes a través de la web.

La nova web de l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca ofereix una àmplia informació sobre el funcionament del consistori, així com una plataforma de serveis i tràmits municipals que ja n’inclou alguns d’electrònics. Per altra banda, està dissenyada per oferir una bona navegació tant en ordinadors com en dispositius mòbils.

El web es un dels principals canals de l’Ajuntament per a informar sobre l’actualitat i l’agenda d’activitats al municipi i ofereix nous mecanismes de relació dels ciutadans i ciutadanes amb l’Ajuntament, com el butlletí digital, que s’envia cada dijous al matí als subscriptors, o la possibilitat de demanar cita on-line als càrrecs electes.

La nova web disposa tambe de seccions dedicades a informació del municipi i espais per a les entitats i assocacions, així com informació turística. Segons el regidor de Comunicació, Albert Tort, “s’està fent un treball intens per modernitzar els canals de comunicació entre els ciutadans i l’Ajuntament, organitzant la informació, oferint mes possibilitats per estar informats als veïns i veïnes, avançant en la creació d’una base sòlida per a la transparència i millorant la imatge del municipi”.

Darrera actualització: 04.05.2016 | 12:36