Constituïda la comissió per al seguiment de les ocupacions il·legals a Sant Martí Sarroca

Dijous, 26 de juliol de 2018 a les 00:00

Aquest mes de juliol s'ha constituït formalment la comissió per al seguiment de les ocupacions il·legals a Sant Martí Sarroca, que tindrà com a objectiu proposar un protocol d'actuació preventiu i d'actuació davant d'ocupacions il·legals d'habitatges. Si vols dir-hi la teva opinió o col·laborar-hi, envia un correu a st.martisa@diba.cat.

La proposta de crear aquesta comissió va ser proposada al plenari municipal del mes de juny a través d'una proposta de resolució del grup municipal socialista - Movem Sant Martí i es va aprovar amb els vots favorables de Movem, CiU i el regidor no adscrit, amb 3 abstencions de CUP i ERC. La comissió, un cop constituïda, té un representant de cada grup municipal: Albert Tort (Grup municipal socialista - Movem Sant Martí), Ramon Carbó (Grup municipal de CiU), Àngels Rus (Grup municipal CUP-PA), Joan Lluís Climent (Grup municipal d'ERC), i també el regidor no adscrit, Manel Romanos.

A més, la proposta de comissió inclou la possibilitat de col·laboració de voluntaris del municipi. En aquest sentit, els veïns i veïnes en disposició de col·laborar en la comissió o de manifestar-hi la seva opinió, poden adreçar-se a la comissió enviant un correu a st.martisa@diba.cat indicant aquesta voluntat, abans del dia 30 d'agost.

Darrera actualització: 28.07.2018 | 11:33