Creats els nous perfils de Twitter i Instagram que complementen el conjunt d'eines de comunicació de l'Ajuntament

Dissabte, 12 de maig de 2018 a les 00:00

La regidoria de Comunicació de l'Ajuntament ha difós una infografia en què es detallen diferents serveis de comunicació i interacció amb els veïns i veïnes, que permeten estar al dia de l'actualitat martinenca i dels avisos i notícies que s'emeten des de l'Ajuntament. 

S'han creat perfils de Twitter i Instagram, que s'afegeixen al perfil de Facebook de l'Ajuntament. Es tracta de perfils institucionals a les xarxes socials, que permeten una informació àgil i directa. També s'ha redissenyat el lloc web de l'Ajuntament (www.santmartisarroca.cat) que incorpora l'agenda martinenca. De la mateixa manera, els veïns i veïnes poden subscriure's als avisos per whatsapp i al butlletí digital de l'Ajuntament, que cada dijous al matí permet rebre a la bústia de correu les informacions, avisos i esdeveniments d'agenda més destacats.

Per altra banda, es recorda que es poden realitzar instàncies electròniques per internet des de la pàgina web i escoltar música, programes propis i informació a Sarroca Ràdio (107.5 FM).

 

Darrera actualització: 12.05.2018 | 10:42