Crònica de la Festa Major Petita 2018

Dimecres, 14 de novembre de 2018 a les 00:00

El Klàssic Sarroca i la Cursarroca també van formar part de l’agenda d’actes.

El cap de setmana del 10 i 11 de novembre, coincidint amb la festivitat de Sant Martí, es va celebrar al nostre municipi la Festa Major Petita.

El primer dels actes va ser una interessant xerrada el dissabte al matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament, a càrrec de Dolors Garcia, membre de la secció d’arts de l’Institut d’Estudis Penedesencs, sobre l’art en les etiquetes del vi i el cava.

Després del tritlleig de campanes a càrrec de Josep Forcada (amb la col·laboració de Josep M. Galimany, Alba Neher i Thomas Neher), a la tarda els Petits Diables Aristois van celebrar el seu correfoc infantil, conjuntament amb Els Petits Cremats de La Múnia, el Ball de Diables Infantil de Torrelles de Foix, els Petits Diables i Pixapòlvora d’Igualada, el Toc de Foc de la Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat i el Riudefoc Infantil de Sant Pere de Riudebitlles.

A les 7 de la tarda del mateix dissabte, la Societat Coral Sarroca Nova va portar a terme el VIII Klàssic Sarroca a l'Església de Santa Maria, amb la participació de Coral La Ginesta de la Granada, la Coral la Llira de Viladecans i la pròpia Coral Sarroca Nova. Durant l’acte es va homenatjar el Ramon Montserrat, recentment traspassat, que era president honorífic de la Coral.

A la nit, a la sala de la Societat El Centre es va celebrar un any més la Festa del Soci, enguany amb l’Orquestra La Chatta.

El diumenge va ser el torn de la Cursarroca. Amb prop de 600 participants, entre les categories de cursa i caminada, un any més va ser un gran èxit de participants i d’organització. En la categoria masculina va guanyar Adrià Colomer i en la femenina la martinenca Núria Quiroga.

El dilluns es va considerar festa local i es va dedicar a actes infantils a la Plaça de Catalunya, amb exhibició de bitlles catalanes, jocs infantils, inflables i xocolatada popular.

Clica aquí per veure la galeria fotogràfica

Darrera actualització: 16.11.2018 | 10:31