Crònica ple ordinari del 25 de gener

Divendres, 9 de febrer de 2018 a les 00:00

CRÒNICA PLE MUNICIPAL ORDINARI

SANT MARTÍ SARROCA

25 de gener de 2018

 

El Ple Ordinari celebrat a Sant Martí Sarroca el passat 25 de gener va servir per extreure’n dues conclusions: que l’Equip de Govern, tot i estar en minoria, segueix aportant propostes per dinamitzar el municipi i que el principal partit de l’oposició (CiU), amb l’ajuda del regidor no adscrit Manel Romanos, pensa rebutjar qualsevol proposta per provocar el col·lapse. Pel que fa al grup municipal socialista Movem Sant Martí, ara a l’oposició, va votar a favor d’alguns projectes que ja s’havien iniciat quan formaven part de l’Equip de Govern, però els seus vots no van ser suficients.

 

La coalició entre l’AM-CUP i ERC que formen l’Equip de Govern va portar al Ple Municipal el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal “Penedès 360º” per a la promoció del territori, el projecte d’instal·lació d’una caldera de biomassa per abaratir costos energètics a les instal·lacions municipals, el conveni per a la prestació del servei del taxi a nivell de municipis, el conveni per al manteniment del camí Roca Vidal conjuntament amb Torrelles de Foix i el Montmell, el projecte de la reforma de la piscina municipal i l’interior dels vestidors, el projecte per a la renovació de la xarxa d’aigua potable al barri de la Rovira Roja i el projecte de construcció d’una pèrgola al pati de parvulari de l’escola. Pràcticament tots els punts van ser rebutjats per CiU i el regidor no adscrit, cosa que provoca que CiU i Manel Romanos rebutgin 534.000€ en subvencions per millores del municipi . Ramon Carbó (CiU) va al·legar que no pensava donar suport a cap proposta de l’Equip de Govern.  Va avisar que els projectes no es podien executar perquè no s’havien aprovat els Pressupostos Generals, però alhora ja va avançar que tampoc pensava aprovar-los.

 

L’alcalde Antoni Ventura va indicar que no votar a favor de les propostes presentades (algunes de les quals fins i tot estaven al programa de CiU) era anar en contra del municipi, amb l’únic objectiu d’erosionar l’Equip de Govern i que Ramon Carbó només pensava en les properes eleccions per poder sortir ell a la foto. Ventura li va oferir que sortís igualment a la foto donant suport ara als projectes, ja que per a l’Equip de Govern “l’important no és qui fa les coses, sinó poder fer les coses”.

Darrera actualització: 09.02.2018 | 11:31