El govern de Sant Martí inicia una campanya d'actuacions contra les ocupacions il·legals d'habitatges

Dimecres, 19 de setembre de 2018 a les 00:00

S'ha realitzat una diagnosi dels habitatges amb el servei d'aigua punxada i s'han començat a realitzar acutacions per tallar l'aigua en cas d'haver-hi conexions al servei irregulars. Addicionalment, el dia 4 d'octubre es celebrarà la primera reunió operativa, després de la seva constitució, de la comissió de seguiment de les ocupacions il·legals aprovada al plenari. 

El govern municipal ha començat una campanya d'identificació i actuació, en col·laboració amb el servei de gestió de l'aigua, per tal d'esmenar conexions irregulars a aquest servei, que pel govern "provoquen una injustícia per a la majoria de ciutadans que accedeixen i paguen de forma correcta aquest tipus de serveis", a més dels inconvenients per als veïns que suposen les ocupacions il·legals d'habitatges. D'aquesta manera, el govern municipal està posant el focus, tot i les limitacions legals que existeixen en aquest àmbit, per fomentar al municipi l'ús adequat dels habitatges, tenint en compte el necessari respecte a la convivència i a la justícia social. 

En el marc de la comissió de seguiment de les ocupacions il·legals, constituïda recentment i que es reunirà de forma operativa el dia 4 d'octubre, es farà el seguiment d'aquestes actuacions.

Darrera actualització: 19.09.2018 | 08:32

Imatges

ocupacions2