El govern municipal instal·la sistemes de videovigilància al camp de futbol, al pavelló, a la piscina, i als equipaments escolars municipals

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 00:00

La mesura pretén mantenir una vigilància diurna i nocturna en aquests equipaments municipals, gràcies a la tecnología de videovigilància. El govern municipal assegura que "aquest serà un element més per actuar contra el vandalisme en equipaments públics en compliment de les ordenances municipals".

 

 

El govern municipal de l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha instal·lat 6 càmeres de videovigilància que permetran cobrir zones sensibles de la zona esportiva, més concretament al camp de futbol, a l'accés al pavelló i a la piscina municipal. Aquestes càmares tenen la voluntat de preservar els equipaments municipals i fer front al vandalisme, dotant l'Ajuntament d'evidències en cas d'incompliment de les ordenances municipals. El govern municipal ha assegurat que "la preservació i manteniment dels espais de tots és essencial en un municipi com el nostre, més encara tenint en compte els diners que cal invertir cada vegada que es produeixen destrosses vandàliques". 

També s’han instal·lat 6 càmeres de videovigilància a la zona escolar, exactament als patis de l’escola Jaume Balmes i al pati de la llar d’infants el Xic Martinenc. Les càmeres són per controlar l’accés a les zones d’esbarjo de l’escola i la llar d’infants i s'activen fora dels horaris de funcionament regular d’aquests equipaments.

Darrera actualització: 30.10.2018 | 16:51