El nombre d'inscripcions d’alumnes de l’Escola de Música (EMAP) a Sant Martí Sarroca s'incrementa i es manté obert el període durant l'estiu

Divendres, 22 de juny de 2018 a les 00:00

El nombre d’alumnes que han sol·licitat la inscripció a l’Escola de Música de l’Alt Penedès (EMAP) per als grups que es fan a Sant Martí Sarroca han passat ja de 13 inscripcions l'any passat, a 24. Les inscripcions, però, es mantindran obertes durant l'estiu per a possibles interessats, amb l’objectiu de complementar els diferents grups oferts a Sant Martí: Sensibilització (P4 i P5), Iniciació 1 (Primer), Iniciació 2 (Segon) i Grup de Bàsic 3. Aquests grups tenen encara places obertes, especialment els grups de Sensibilització i Iniciació 1, i en funció de la demanda s’acabaran d’ajustar.

El govern municipal està coordinant amb l’EMAP la gestió dels cursos, que financen  a través de l’acord entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal, a banda de cedir l’ús de l’edifici municipal de l'Escola Jaume Balmes per a la realització de les classes. 

Des del govern també s’està actualitzant i ampliant el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament, per tal d’incorporar les noves necessitats de l’Escola de Música i fer efectives les despeses compromeses per l’Ajuntament en els cursos anteriors.

Recordem que per demanar més informació sobre l'Escola de Música podeu visitar el web www.emap.cat o trucar al 93 890 00 00 (ext. 213) o enviar un correu electrònic a emap@ccapenedes.cat

Darrera actualització: 08.09.2018 | 11:45