La Festa Major de Sant Martí, punt de trobada i exemple de convivència

Dimecres, 19 de juliol de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament agraeix la dedicació a la Comissió de Festes, a les diferents entitats martinenques que col·laboren en l'organització de la festa, als treballadors municipals i a tothom qui ha participat en els actes donant vida a la Festa Major. 

Àlbum de fotos de la Festa Major 2017

L'Ajuntament de Sant Martí Sarroca vol agrair l'esperit festiu i de convivència dels martinencs i martinenques, que ha fet possible que la Festa Major de Sant Martí Sarroca hagi transcorregut amb plena normalitat i sense incidents greus.

La voluntat festiva col·lectiva és un actiu del nostre municipi que es demostra amb la participació activa de la gent en les diferents festes majors del municipi i dels barris.

Des de la regidoria de Cultura i Festes es reitera l'agraïment a la Comissió de Festes, a les diferents entitats martinenques que col·laboren en l'organització de la festa, als treballadors municipals i a tothom qui ha participat en els actes donant vida a la festa.  

Des de l'Ajuntament es valora molt positivament que la Festa Major de Sant Martí Sarroca hagi esdevingut un punt de trobada i un exemple de festivitat amb respecte i compromís col·lectiu.

Consulta aquí l'àlbum de fotos de la Festa Major 2017

Darrera actualització: 19.07.2017 | 13:20