La revetlla de Sant Joan al Parc de la Pau: més de 300 persones viuen la revetlla del 2018 amb foguera, discoteca mòbil i sopar a la fresca

Diumenge, 24 de juny de 2018 a les 00:00

Un any més, un bon nombre de persones s'han aplegat al Parc de la Pau per celebrar la revetlla de Sant Joan 2018. La revetlla, organitzada per l'Ajuntament ha comptat amb la tradicional foguera, una discoteca mòbil i el sopar a la fresca, com a espai comú per a la celebració, més enllà de les festes privades i entre amics.

La jornada començava a la tarda amb l'arribada de la Flama del Canigó a la placeta, organitzat pels Diables Aristois. 

La revetlla s'ha desenvolupat amb la normalitat d'una festa al carrer, en la que els petards i la festa hi són molt presents a la major part de zones del municipi. La vigilància municipal, juntament amb l'ADF, han vetllat per la seguretat i per reaccionar davant dels possibles incidents que puguéssin sorgir durant la nit. La jornada ha transcorregut amb la normalitat d'una festa d'aquestes característiques. L'incidència més destacada ha estat una baralla que ha estat gestionada en primera instància pel vigilant municipal i que ha acabat amb una detenció per part dels Mossos d'Esquadra d'un home, per la qual se celebrarà judici per via ràpida aquesta mateixa setmana. 

L'Ajuntament agraeix a la gran majoria de veïns i veïnes que han col·laborat amb el desenvolupament d'una festa que no ha tingut, al nostre municipi, incidents mèdics registrats a raó de l'ús de petards i foc. 

Darrera actualització: 24.06.2018 | 16:36