L'Ajuntament de Sant Martí sol·licita subvenció per a la substitució d'enllumenat públic amb tecnologia LED a través del FEDER comarcal sobre millora de l'eficiència energètica

Dissabte, 17 de novembre de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament ha demanat aquest tipus d'actuacions dirigides a millorar l'eficiència energètica de l'enllumenat públic a través de la convocatòria FEDER, eix núm. 4, sobre energies renovables, millora de l’eficiència energètica i reducció d’emissions de CO2 i que coordina, gestiona i impulsa el Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

La subvenció que demana l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca va dirigida a la substitució d’enllumenat públic utilitzant tecnologia LED, amb les següents prioritats d'execució: zona del centre (rambla Catalunya), Avinguda Anselm Clavé, Avinguda del Castell i carrers annexes i zona de la Rambla Països Catalans. L'objectiu és el canvi de llum convencional taronja de descàrrega VSAP a LED color càlid. Aquesta actuació s'estima que pot representar un estalvi d'entre el 60 i el 70% de consum anual en la factura de la llum, sobre la part en la que es realitzen les actuacions.

Darrera actualització: 18.11.2018 | 13:08