Més activitats al segon mercat de Sant Jordi i fira d’entitats de Sant Martí Sarroca

Divendres, 7 d'abril de 2017 a les 17:50

La segona edició de la Festa de Sant Jordi a Sant Martí Sarroca arriba el 22 d’abril amb moltes més activitats, després de l’èxit de participació i acollida que va tenir la iniciativa el 2016. A banda del mercat de sant Jordi i la fira d’entitats, durant tot el dia tindran lloc a La Placeta activitats com les presentacions dels llibres Diari d’una adopció, de Santi Morató, Ciència de la ficció, d’Alexandre Lacambra Boada, i No hi ha temps per a la nostàlgia, de Ramon-Bernat Mestres; activitats familiars i el concert de folk fusió de La Canya Borda. 

Parades de roses, llibres, artesania o de pastisseria, de comerços locals i de la comarca donaran vida al mercat de Sant Jordi, al carrer de la Font, d’11.00h a 14.00h i de 17.00h a 20.00h del matí. També hi seran les entitats de Sant Martí, per a donar a conèixer la seva activitat.

Mentrestant, a La Placeta, hi tindran lloc diverses activitats. El programa s’iniciarà amb actes per als més petits, Vine a dibuixar ”El teu Sant Jordi”, a les 11.00h, i l’espectacle Els tres porquets, a les 12.00h.

A partir de les 13.00h i a les 13.30h es presentaran respectivament els llibres Diari d’una adopció, de Santi Morató, i Ciència de la ficció, d’Alexandre Lacambra Boada. A les 14.00h es convidarà als visitants a una copa de cava.

Les activitats es reprendran a la tarda, amb la presentació de No hi ha temps per a la nostàlgia, de Ramon-Bernat Mestres, a les 18.00h, i finalitzaran amb l’espectacle de música de La Canya Borda, que presentarà el seu nou disc, un treball en què es barregen la música i les melodies tradicionals d’autor amb ritmes i una instrumentació moderna.

 

Darrera actualització: 08.04.2017 | 11:33

Imatges

Sant Jordi 2017