Nombrosa assistència a la sessió informativa del pla de desplegament de fibra òptica d'XTA al municipi

Dissabte, 17 de novembre de 2018 a les 00:00

Xarxes de Telecomunicacions Alternatives (XTA) va realitzar amb la col·laboració de l'Ajuntament una xerrada per presentar el seu pla de desplegament de la fibra òptica, aprovat ja pel consistori. Aquest pla s'afegeix al de MásMóvil, ja aprovat anteriorment, amb característiques de proximitat. 

Un bon nombre d'assistents va omplir la sala de plens de l'Ajuntament per rebre informació sobre el pla de desplegament aprovat per l'Ajuntament i que executarà XTA. 

El responsable d'XTA, Jordi Bastardas, va explicar les prestacions de la Fibra Òptica que s'instalarà i va assegurar que al nucli urbà hi haurà fibra desplegada els primers mesos del 2019, animant també a tots els interessats a contactar amb XTA (93 897 52 00 , info@xta.cat) per apuntar-se a una llista d'espera per anar prioritzant i guiant el desplegament en funció de l'interès i de les zones amb potencials usuaris.

La sessió informativa va començar amb una breu introducció del regidor de Noves Tecnologies, Albert Tort, que va explicar la importància de disposar de plans de desplegament de fibra òptica per al municipi, amb l'objectiu de "poder començar a facilitar la taca d'oli de desplegament" i va valorar positivament l'aprovació del pla de XTA, per les seves característiques de proximitat i de flexibilitat tenint en compte les característiques geogràfiques del municipi.

Darrera actualització: 18.11.2018 | 13:55

Imatges

Presentació fibra òptica 2 Presentació fibra òptica 3