Participació martinenca al torneig de Futbol 7 d'equips municipals infantils "Copa Penedès TV, Gran Premi Consell Comarcal Alt Penedès"

Dilluns, 2 de juliol de 2018 a les 00:00

La Copa Penedès Televisió, Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès, és una competició de Futbol 7 d’equips municipals infantils creada l’any 2008. Enguany s'ha celebrat a Santa Margarida i els Monjos el dissabte 30 de juny i diumenge 1 de juliol.

Aquest dijous se celebrarà al Consell Comarcal de l’Alt Penedès el sorteig del calendari. Hi han participat 19 equips: Arboç, Avinyonet, Canyelles, Castellví de la Marca, La Granada, Mediona, Santa Margarida i Els Monjos, Olèrdola, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní, Subirats, Torrelles de Foix i Vilafranca.

En l'entrega de trofeus, hi van participar la regidora d'Esports, Àngels Vallès, i el segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Albert Tort, que van felicitar l'equip martinenc per la seva activa participació en el torneig.

Darrera actualització: 02.07.2018 | 10:49