Presentació de la 8a. edició de La Pedals de Clip

Dijous, 22 de març de 2018 a les 00:00

Es celebrarà els dies 7 i 8 d’abril de 2018

 

La Pedals de Clip, la cursa de bicicletes clàssiques més important d’Espanya, organitzada per la Unió Ciclista Vilanova i l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, va presentar la seva vuitena edició el passat dia 20 a la seu d’Enoturisme Penedès, a Vilafranca.

 

L’acte va ser introduït per la Vicepresidenta d’Enoturisme i Regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, que va destacar el fet d’anar incloent l’esport dins del territori per potenciar l’entorn.

 

Després va prendre la paraula Carles Soler, Director Tècnic i alma màter de la cursa, que va desgranar els detalls de l’edició d’enguany que es celebrarà el cap de setmana del 7 i 8 d’abril: comptarà amb la novetat d’una cronoescalada el dissabte, a les 5 de la tarda, des del centre del poble de Sant Martí Sarroca fins dalt del castell. El dissabte també hi haurà diverses exposicions relacionades amb el ciclisme i un col·loqui sobre les pujades i els escaladors. Les activitats continuaran diumenge: a les 9 del matí es donarà inici a la cursa clàssica, que comptarà amb dues rutes (una de 80 km. i una altra de 47 km.) pels paratges del Penedès: es començarà i s’acabarà a Sant Martí Sarroca i es creuaran els municipis de Torrelles de Foix, Guardiola de Font-rubí, El Pla del Penedès, Santa Fe del Penedès, Castellví de la Marca i Sant Jaume dels Domenys. Hi haurà tres avituallaments, situats al Pla, a Bodegues Torres i a Sant Jaume, per degustar productes i vi de la terra. En acabar la cursa, a dalt del castell de Sant Martí, hi haurà un mercat de ciclisme clàssic i s’homenatjaran professionals convidats. En aquest cas es tractarà dels corredors: Peio Ruiz Cabestany, Pere Muñoz, Jordi Mariné, Àngel Ibáñez i Josep Florencio.

 

El Regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, Joan Lluís Climent, va ser el tercer en prendre la paraula durant la presentació. Climent va manifestar la il·lusió perquè un any més es pugui fer aquesta cursa a Sant Martí, una cursa que no és només un esdeveniment del municipi, sinó que serveix per potenciar tot el Penedès.

 

L’acte es va acabar amb una copa de cava per a tots els assistents.

Darrera actualització: 22.03.2018 | 11:18

Imatges

Pedals de clip Pedals de clip