Publicació al Diari Ara sobre la propera edició de Sarroca Medieval

Dimecres, 27 de setembre de 2017 a les 06:00

L'edició de diumenge del Diari Ara publica el següent text sobre la propera edició de Sarroca Medieval, que se celebrarà els dies 14 i 15 d'octubre.

 

Fira Medieval a l’entorn privilegiat del conjunt monumental de Sant Martí Sarroca

Sant Martí Sarroca celebra una nova edició de “Sarroca Medieval”

Amb activitats per a grans i petits relacionades amb l’època medie- val i la història del municipi, visites teatralitzades a l’interior del castell i un concert de Lídia Pujol a l’Església.

Sant Martí Sarroca és un municipi situat entre vinyes de l’Alt Pene- dès. Diversos barris constitueixen el seu entorn natural, juntament amb el paratge de les Valls que hi ha just darrere del lloc més emblemàtic i característic, punt de visita obligada al Penedès: el conjunt monumental medieval “Sa Roca” format per l’església romànica de Santa Maria i el Castell dels Santmartí.

Els propers dies 14 i 15 d’octubre, a l’entorn del castell i de l’església, s’hi celebra una nova edició del “Sarroca Medieval”, un mercat me-dieval amb recreacions històriques vinculades al municipi, gastronomia, activitats i visites teatralitzades al castell.

Aquest any també hi haurà la possibilitat d’assistir al concert Iter Iluminis de la cantant Lídia Pujol, acompanyada de músics i del cor de Vallferosa a l’interior de l’església amb entrada anticipada.

Els regidors de turisme i de cultura, Joan Lluís Climent i Albert Tort, expliquen que “Sant Martí és un municipi amb una activitat cul- tural dinàmica, amb un patrimoni històric i natural que val la pena visitar, amb comerç de proximitat i amb esdeveniments com Sarroca Medieval en un entorn privilegiat”.

Darrera actualització: 27.09.2017 | 06:41