Sant Martí Sarroca convida petits i grans a la seva Festa Major, del 14 al 17 de juliol

Dimarts, 11 de juliol de 2017 a les 00:00
  • Destaquen espectacles musicals de tot tipus: a capella, amb Petit Comité, les orquestres Nueva Alaska i La Nova Blanes o la Cobla Sitgetana, així com un espectacle de Revista-Music Hall.
  • La Festa Jove comptarà amb electrowateke, corre-bars, disco-mòbil, i els concerts de diferents grups com KFA o Adala & The Cold December Band.

  • Un tobogan aquàtic urbà de 100 metres és una de les novetats del programa que inclou també la tradicional cercavila, el sopar a la fresca, exposicions, activitats infantils i torneigs esportius.

La Comissió de Festes de Sant Martí Sarroca, amb el suport de de l’Ajuntament i altres entitats del municipi, ha organitzat activitats diverses i per a tots el públics per celebrar la Festa Major del municipi, del 14 al 17 de juliol, sota el lema “Un crit! Vine a la festa!”.

El divendres 14 de juliol s’iniciarà la festa amb el trilleig de campanes, la traca d’inici i la inauguració de diverses exposicions, com el recull de fotografies dels actes i festes del municipi durant el darrer any o l’exposició sobre els 25 anys de la participació de martinencs i martinenques com a voluntaris a les Olimpíades Barcelona 92.

Al vespre tindrà lloc la final del torneig de futbol sala, un espectacle a capella, amb el grup Petit Comité i el pregó de Festa Major, a càrrec d’Àngels Vallès. A la nit tindrà lloc l’exhibició de foc, a càrrec dels diables Aristois de Sant Martí, i una novetat, el joc “Santmartingo” a la plaça Catalunya, que promet regals, música i diversió per a tothom. La festa continuarà amb el corre-bars i amb l’inici de la Festa Jove, amb l’electrowateke, John’s Lemon DJS i Chone.

El dissabte 15 de juliol començarà amb el Campionat de Truc i les curses de natació.

A la tarda tindrà lloc la tradicional cercavila i a la nit la Festa Jove, a la Rambla dels Països Catalans, que incrementa un any més la seva oferta musical jove amb KFA, Adala & The Cold December Band, Sunday’s Ska Jazz i Dj Capi. Mentrestant, a la zona esportiva hi haurà concert i ball amb la prestigiosa orquestra La Nueva Alaska.

El diumenge 16 de juliol començarà amb la música de la xaranga Toquem-Toquem, l’esmorzar popular, la tirada al plat, el IV Torneig de Bitlles Catalanes per a tothom, la missa solemne, el futbol de veterans i una novetat: un super tobogan aquàtic urbà de 100 metres, al carrer Lluís Companys. Al migdia es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Sitgetana.

El dilluns 17 de juliol, diverses activitats infantils ompliran la zona esportiva (parc infantil, tren turístic, toro mecànic, entre d’altres). Al migdia, a la Placeta, també tindrà lloc el tradicional concurs de truites i tapes. A la tarda se celebrarà la cercavila infantil i l’espectacle d’animació Viatge a la Conxinxina.

La festa acabarà amb el sopar a la fresca, un espectacle de Revista Music-Hall, amb el mag Raul Black, balls acrobàtics de Flip Flap i l’humor de Meugenio. En acabar, la Pubilla i l’Hereu 2017 encendran la Traca de Fi de Festa.

Des de l’Ajuntament i la Comissió de Festes es convida als martinencs i marinenques a gaudir al màxim dels actes amb civisme i voluntat festiva.

Darrera actualització: 13.07.2017 | 11:14