Torna l’EVA a Sant Martí, amb un espectacle familiar i un concert de Maria Arnal i Marcel Bagés

Dissabte, 3 de juny de 2017 a les 21:15

Les actuacions tindran lloc el 9 i 10 de juny, al Parc de les alzines de la Rovira Roja i a l’entorn de l’ermita de Sant Joan de Lledó

L’EVA és un festival de narració i tradició oral, especialitzat en espectacles de petit format en espais escènics no convencionals, on el mateix decorat natural fa d’escenografia.

L’any 2016 l’EVA va tornar a Sant Martí amb dos espectacles organitzats pel festival i l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca. Aquest any el festival té continuïtat al nostre municipi amb un espectacle familiar de la Guilla Teatre, Una carretada de contes, i un concert musical, 45 cerebros y un corazón, de Maria Arnal i Marcel Bagés, recent Premi Ciutat de Barcelona de Música pel seu segon EP, Verbena, escollit Millor Single Nacional per la revista Rockdelux i Obra Artística de l’any segons els lectors de Time Out.

Els dos espectacle se celebraran, respectivament, el 9 i 10 de juny en espais singulars del municipi, com les alzines de la Rovira Roja i l’entorn de l’ermita de Sant Joan de Lledó, amb la voluntat també, per part de la regidoria de Cultura, d’organitzar actes culturals arreu del municipi.

L’EVA, Festival en Veu Alta, es prodiga des de l’any 2005 per diferents escenaris de les terres catalanes. Des de 2005, se celebra al Penedès en format de festival comarcal i de 10 dies de durada, del 2 a l’11 de juny, enguany amb 44 espectacles. També se celebra a Pradell de la Teixeta, al Priorat, i a Gurb, Osona.

Darrera actualització: 05.06.2017 | 13:31