483 participants a la Cursarroca 2021

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 15:00

El passat 7 de novembre es va poder celebrar per fi la desena edició de la Cursarroca, després de l’ajornament de l’any passat. S’hi van inscriure 483 participants, dels quals un centenar van participar a la cursa competitiva de 13 quilòmetres i la resta a la caminada de 10 quilòmetres, per corriols de l’entorn paisatgístic de Sant Martí Sarroca. Un temps esplèndid amb un sol radiant, va permetre gaudir plenament de la jornada i del bonic circuit que va agradar força, segons van comentar molts dels participants.

Pel que fa a la categoria competitiva, els resultats van ser:
Masculí:
1r.: Manuel Torres Alcaraz (01:01:43)
2n.: Gerard Gil Sentís (01:02:31)
3r.: José Manuel Rodríguez Candón (01:02:56)
Femení:
1r.: Marta Serra Fullera (01:28:17)
2n.: Lídia Garcia Roviralta (01:28:46)
3r.: Susana de Frutos Enjuto (01:33:05)

Tots els participants van rebre una bossa gymsac i una samarreta commemorativa i, a l’arribada, se’ls va obsequiar amb un esmorzar.

La cursa va ser organitzada per l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca i per l’empresa Tretzesports. Es poden trobar fotografies de l’esdeveniment i la classificació sencera en aquest enllaç: https://webtretzesports.wixsite.com/cursarroca/resultats-i-fotos

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca vol fer un agraïment públic a tots els voluntaris i voluntàries que han col·laborat en l’èxit d’aquesta edició (controladors, punts d’avituallament, ADF, speaker, etc.), així com a les cases comercials i establiments que han donat suport a aquest esdeveniment.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 19:11