Activitats de l’Escola Esportiva Municipal per al curs 2023 - 2004

Dilluns, 18 de setembre de 2023 a les 00:00

Reunió informativa el 25 de setembre.

Les activitats de l’Escola Esportiva Municipal començaran el 25 de setembre de 2023 fins el 21 de juny de 2024. La primera setmana es pot assistir a l’activitat com a prova.

Inscripcions: a partir del 25 de setembre i fins el 10 d’octubre, a l'APP Sant Martí Sarroca (dins de l'apartat Inscripcions i Reserves).

Reunió informativa: el 25 de setembre a les 19:00 hores, a la  Sala de Lletres de la Biblioteca Neus Català i Pallejà.

En tractar-se d’activitats subvencionades aproximadament en un 60 % de l’import per l’Ajuntament, en cas de motius sobrevinguts no està previst el reintegrament de les quotes.

D’acord amb la nova legislació, es realitza la contractació del servei d’Escola Esportiva a través de concurs públic. Els horaris i els grups es podran ajustar en funció de les preinscripcions, tenint en compte els mínims establerts per a cada activitat i les disponibilitats del professorat.

ACTIVITATS ESPORTIVES PER A INFANTS I JOVES (Psicomotricitat, Vòlei, Patinatge, Mini-bàsquet, Poliesportiu, Hapkido-Taekwondo i Gimnàstica rítmica).
Per veure horaris, preus i lloc, clicar aquí.

ACTIVITATS ESPORTIVES PER A ADULTS (Ioga, Gimnàstica de manteniment, Pilates amb pilota, Pilates amb aro, Gim-Jazz, Tai-xi i Zumba).
Per veure horaris, preus i lloc, clicar aquí.

Darrera actualització: 18.09.2023 | 15:40