Ajudes municipals a la restauració, allotjaments rurals i centres d’estètica de Sant Martí Sarroca

Dimarts, 17 de novembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament ha aprovat donar unes ajudes extraordinàries de 700 € als titulats dels establiments de restauració, allotjaments rurals o centres d’estètica, afectats per cessament o reducció d’activitat a conseqüència de les limitacions imposades per les resolucions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, i SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, dins del marc de la crisi del Covid-19.

Trobareu les bases en aquest enllaç.

Les sol·licituds s'han de formalitzar emplenant el model normalitzat de petició degudament signat, que podeu descarregar clicant aquí. Aquest model s’ha de fer arribar a l’Ajuntament mitjançant instància genèrica. (Recordeu que cal disposar de l’IdCAT per fer tràmits amb les administracions) o també de manera presencial en horaris d'oficina. El termini de presentació és fins el 30 de novembre.

Aquestes ajudes són locals, no tenen res a veure amb les que puguin donar la Generalitat o el Govern Espanyol. L’Ajuntament treballa per poder aprovar properament altres mesures d’ajuda a persones aturades o afectades per un ERTO.

Darrera actualització: 17.11.2020 | 21:22