Aquest cap de setmana, Sant Martí Sarroca se suma a la Marató de TV3

Dimarts, 10 de desembre de 2019 a les 00:00

La marxa de torxes fins al castell serà l’acte principal.

Com cada any, el municipi de Sant Martí Sarroca participarà en la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

El proper dissabte, 14 de desembre, a la Placeta 1 d’Octubre, davant d’El Centre, l’Esplai Solidari realitzarà un taller de postals de Nadal i de boles de desitjos a partir de les 17:00 hores.

Més tard, a les 18:30 hores i al mateix lloc, es farà la lectura del manifest i començarà la tradicional marxa de torxes fins al castell. En arribar, hi haurà xocolatada per a tots i totes les participants.

La venda de torxes s’efectuarà a la mateixa Placeta 1 d’Octubre. El preu de la torxa i el donatiu a la Marató serà en total de 5 euros.

Diumenge a les 9 del matí, el butlletí local El Martinet organitzarà una caminada solidària a Mas Guineu i Montsarra, dins del cicle “Tot passejant pel municipi”. La sortida serà des del Parc de la Pau i el donatiu per a la Marató de 3 euros.

Aquests actes se sumen als que ja van tenir lloc la setmana passada: l’Esplai Solidari va organitzar el dissabte un taller de decoració de galetes nadalenques que després es van vendre pels carrers del poble i diumenge un bingo amb productes cedits per comerços del municipi, als quals l’Ajuntament els hi vol donar les gràcies pel seu esperit solidari. Es van recaptar 263,24 euros.

Darrera actualització: 10.12.2019 | 10:48

Imatges

Esplai Solidari Cartell Marató TV3