El nou Equip de Govern reactiva el Fòrum Associatiu

Dijous, 10 d'octubre de 2019 a les 00:00

La trobada va servir per coordinar-se amb les entitats.

El dimarts, 8 d’octubre, una trentena de representants d’entitats i associacions locals es van reunir a la Sala Polivalent, convocats per l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, per participar en el Fòrum Associatiu.

L’acte va servir perquè els nous regidors es presentessin. Hi van ser presents la Sònia Jansà com a Regidora de Cultura i Educació, la Núria Galtés com a Regidora d’Esports i el Víctor Pujadó com a Regidor de Joventut, ja que les tres regidories donen cobertura al ventall d’entitats que hi ha al municipi.

L’Àngels Vilà, com a Dinamitzadora Sociocultural, va explicar de manera molt entenedora als presents com presentar i justificar les subvencions que atorga l’Ajuntament.

També es va demanar que les entitats informessin de les seves activitats prèviament a l’Ajuntament per poder-ne fer una bona difusió de forma gratuïta i evitar que coincidissin els actes.

Un altre aspecte que es va donar a conèixer va ser la possibilitat de les entitats de rebre per part del Consell Comarcal, a través de Penedès Cultura, unes subvencions destinades a promocionar a nivell cultural les entitats i associacions de la comarca.

En el torn de precs i preguntes es van plantejar alguns problemes d’organització del dia a dia, que l’Ajuntament en va prendre nota per mirar de solucionar-ho. També es va tractar la progressiva obligació de les entitats de tenir una signatura electrònica pròpia.

L’objectiu de les regidories implicades és la de dinamitzar el poble i també els barris.

Darrera actualització: 10.10.2019 | 09:51

Imatges

Fòrum Associatiu 2 Fòrum Associatiu 3 Fòrum Associatiu 4