Els tres partits de l’Equip de Govern i Movem Sant Martí aproven el conveni amb el Consell Comarcal per tenir un nou treballador a la Brigada Municipal.

Divendres, 14 de febrer de 2020 a les 00:00

Clica aquí per escoltar l'audio del Ple.

El dijous, 13 de febrer de 2020, es va celebrar un Ple de caràcter Extraordinari amb dos únics punts a l’ordre del dia:

El primer punt va consistir en la presa de possessió del càrrec de regidor del senyor Joan Olivella Cruset. Després de jurar el càrrec amb la fórmula de per imperatiu legal, Olivella va fer un emotiu discurs de benvinguda, en el qual va destacar l’esforç del seu grup, Foment Martinenc, per participar en la política local fins al punt de guanyar les eleccions després d’haver-se fundat pocs mesos abans, va agrair la bona entesa que hi ha entre les tres formacions polítiques que configuren l’actual Equip de Govern, es va posar a disposició de l’Ajuntament per treballar en benefici del municipi i va acabar fent un agraïment a la seva família per la seva comprensió, ja que estar de regidor implica dedicar-hi moltes hores.

El segon punt consistia en aprovar el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament per portar a terme el programa de treball i formació, en el  marc de la resolució d’1 d’agost. Joan Lluís Climent, com a regidor d’Ocupació, va defensar l’acord, perquè, per un cost de només 2.500 euros, permetrà tenir una persona treballant a la Brigada Municipal durant sis mesos i perquè aquests tipus de convenis ajuden a la inclusió social. El portaveu de Junts x Sant Martí va avançar que el seu grup hi votaria en contra, perquè el Secretari havia fet un informe desfavorable d’aquest conveni. El Secretari va aclarir que la seva negativa es referia a que hi ha despeses que no estan delimitades perquè és un acord genèric per a tots els municipis, però que l’any passat també es va aprovar amb el mateix informe negatiu, tot i que fos verbal, al presentar-se a aprovació per via d’urgència. El portaveu de Movem Sant Martí va argumentar que habitualment aquestes despeses no delimitades acaben essent zero, ja que el Consell Comarcal aconsegueix finançament suficient, i que hi pensaven votar a favor. Es va aprovar amb els vots favorables de Foment Martinec, ERC, CUP i Movem Sant Martí i els vots en contra de Junts x Sant Martí.

Darrera actualització: 15.02.2020 | 10:35

Imatges

Foto Ple Extraordinari 2 Foto Ple Extraordinari 3