Fase de votació dels Pressupostos Participatius

Dilluns, 7 de desembre de 2020 a les 00:00

Del 7 al 20 de desembre es podran votar els dos projectes finalistes.

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca va aprovar incloure en el Pressupost General de la Corporació per a l’exercici 2021 una partida de 20.000 euros destinada a desenvolupar projectes que la població proposés a través de la convocació dels Pressupostos Participatius que es va portar a terme durant el mes de novembre.

En total s’han rebut 11 propostes. Algunes, tot i l’evident interès, s’han hagut de descartar perquè l’Ajuntament no hi té competències. La resta ha quedat dividida en dues línies: projectes iguals o inferiors a 5.000 € i projectes iguals o inferiors a 15.000 euros.

Per a la línia dels 5.000 €, s’han presentat dues propostes. Com que ambdues no sumen l’import total destinat, es podran dur a terme sense necessitat de posar-les a votació. Són:

  • Habilitar espais per posar bancs al barri de La Bleda i possibilitar una passejada més còmode, amb descansos.
  • Col·locar mobiliari urbà a la pista de l’Avda. Jaume I.

Per a la línia dels 15.000 €, un Comitè, establert a les bases, ha seleccionat dos projectes finalistes:

  • Ampliar el Parc Infantil de la Zona Esportiva, amb la instal·lació de noves estructures lúdiques.
  • Ampliar amb nous elements i canviar d’ubicació el circuit de skatepark.

Del 7 al 20 de desembre, qualsevol persona empadronada al municipi, major de 16 anys, podrà votar per alguna d’aquestes propostes, ja sigui a través de l’App de Sant Martí Sarroca, per internet a través d'aquest formulari on-line o presencialment, portant a les oficines de l’Ajuntament el full que es pot descarregar clicant aquí.

 

Darrera actualització: 07.12.2020 | 08:56