Inscripcions a les activitats esportives

Dijous, 1 d'octubre de 2020 a les 00:00

Tal com es va acordar a la reunió celebrada el passat 30 de setembre, els cursos per a infants, joves i adults de les activitats esportives promogudes per l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca començaran el proper dilluns 5 d’octubre.

També es va acordar bonificar la inscripció d’aquest nou curs amb un descompte com a compensació pels usuaris inscrits el curs passat i que no van poder acabar a causa de la pandèmia del Covid-19. Les bonificacions seran en proporció a la quota d'inscripció del curs:

  • 65 € de bonificació per als adults que tenien el curs de l’any passat pagat.
  • 50 € de bonificació per als infants i joves que van pagar més d’una activitat a la setmana.
  • 25 € de bonificació per als infants i joves que van pagar una activitat a la setmana.

Aquestes bonificacions s’han de restar de l’import que apareix a les butlletes d’inscripció. Per inscriure’s cal presentar la sol·licitud i el compromís de responsabilitat corresponents:
- Butlleta inscripció activitats esportives adult
- Compromís de responsabilitat adult
- Butlleta inscripció activitats esportives infantil i juvenil
- Compromís de responsabilitat menor

Es poden lliurar presencialment, demanant cita prèvia al telèfon 93.899.11.11, o per instància genèrica. En aquest darrer cas s’ha d’ajuntar la documentació a través d’aquest link. (Des de fa poc, per accedir a la instància genèrica és obligatori disposar d’una signatura electrònica IdCAT. És molt senzill aconseguir-la si seguiu els passos indicats en aquest vídeo).

Darrera actualització: 02.10.2020 | 09:20