Inscripcions obertes per a la Cursarroca 2019

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 00:00

Se celebrarà el 10 de novembre.

Tothom qui vulgui participar en la 9a. edició de la Cursarroca, la caminada i la cursa de muntanya que se celebra a Sant Martí Sarroca, ja es pot inscriure, presencialment a la Llibreria-Papereria Cal Pujadó de Sant Martí o bé on-line a https://webtretzesports.wixsite.com/cursarroca/inscripcions

El circuit de la cursa serà de 16.000 metres, amb nous trams que no s'han fet en cap altra edició. En el recorregut i hi haurà 3 avituallaments líquids i sòlids.

El circuit de la caminada tindrà 11.300 metres, amb 358 metres de desnivell positiu. Igual que en les edicions anteriors, és un circuit molt apte per a totes les edats i estats físics. En el recorregut de la caminada hi haurà 2 avituallaments líquids i sòlids.

Es podrà contemplar un paisatge entre bosc molt agradable. 

Com cada any tots els participants tindran en acabar l’obsequi de la Cursarroca, una bossa gymsac, samarreta commemorativa i alguna sorpresa d'última hora, així com un més que merescut entrepà de botifarra. També es realitzarà un sorteig de regals entre tots els participants, obsequis lliurats pels col·laboradors i patrocinadors.

Els preus són:
Caminada: 10 €
Cursa: 15 €
Cursa amb parella: 30 €

Patrocinadors i col·laboradors:
Tretzesports
Ajuntament de Sant Martí Sarroca
Òptica Badia
Club Esportiu Fent Amics.
Rovira. Assessoria i Serveis.
Llibreria-Papereria Cal Pujadó.
Vins i caves Giró Ribot.
Agrovivers.
Ràdio i TV Farré.
Vinyapal.
La Granja.
Vins i caves Mas Bertran.
Vins i caves Martí Grau.
Flors Lluna.
Pastisseria Xarel·lo.
Restaurant Sant Jordi - Ca la Katy.

Darrera actualització: 17.10.2019 | 18:29