Nova campanya per promoure l'adopció de gossos i gats

Dimarts, 17 de desembre de 2019 a les 00:00

Amb el lema ‘Regala’m una llar’ es promociona l’adopció com la millor opció per incorporar un animal a casa.

Fa uns dies, l’Alcalde Josep Maria Padullés i el Regidor de Governació i Serveis Xavier Bravos van ser convidats a visitar el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf, conegut com a CAAD, on es va explicar la nova campanya per donar a conèixer els gossos i gats que acull i trobar-los una nova família. La campanya, que es desenvolupa bàsicament a les xarxes socials, vol donar més visibilitat a determinats animals que, per les seves característiques, tenen més difícil la seva adopció. Des de la Mancomunitat s’insisteix però en el compromís i responsabilitat que suposa tenir un animal, pel que es demana que l’adopció sigui meditada ja que cal tenir cura del gos o del gat al llarg de la seva vida.

Coincidint amb aquesta campanya, el CAAD Penedès ha estrenat un nou compte a la xarxa social Instagram (https://www.instagram.com/caadpenedes/) amb el nom d’usuari @caadpenedes, augmentant així els canals de comunicació del centre per arribar a més públic i oferir una difusió més àmplia i directa dels animals en adopció.

Aquest canal se suma als comptes existents a d’altres xarxes, com Facebook (https://www.facebook.com/caadpenedes/) i Twitter (https://twitter.com/caadpenedes), i també vol servir per informar a la ciutadania de quines són les claus per tenir animals de manera responsable i contribuir així a disminuir la xifra d’abandonaments. Alhora explicarà la tasca que realitza l’equip de persones que atenen els animals els 365 dies de l’any i també la que realitzen els voluntaris que hi col·laboren.

El centre gestionat per la Mancomunitat Penedès-Garraf acull en l’actualitat 220 gossos i 45 gats i en durant aquest any ha recollit 1.600 animals. Des del CAAD Penedès es recorda que els períodes de vacances són moments favorables per a poder incorporar un nou animal, ja que es disposa de més temps, tant per anar al centre i conèixer candidats, com per fer una bona adaptació a casa.

A Sant Martí Sarroca, l'associació SARROCAT, dedicada als gats, treballa coordinada amb el CAAD, ja que tenen els mateixos objectius. Per tant, en termes d'adopció de gats o també per col·laborar amb l'entitat com a voluntaris us podeu adreçar al facebook (https://www.facebook.com/SarroCatSMS/), Instagram (https://www.instagram.com/sarrocatsms) o al correu electrònic (contacto.sarrocat@gmail.com).

 

Darrera actualització: 17.12.2019 | 10:49