Pressupostos Participatius

Dimecres, 28 d'octubre de 2020 a les 15:00

Presenta una proposta de millora per al poble i entre totes votarem quines tirem endavant.

Des de l’Àrea de Participació Ciutadana del govern de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca entenem la participació ciutadana com l’embrió d’un nou model democràtic, econòmic i social que permeti revertir l’actual presa de decisions, caracteritzada per oferir pocs espais de participació més enllà de les eleccions cada quatre anys.

El govern de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca creiem que el pressupost participatiu és el mecanisme de democràcia directa que permet a la ciutadania influir o decidir directament sobre els pressupostos públics mitjançant processos de participació ciutadana reals.

El passat mes de maig en sessió plenària ordinària es va donar el primer pas amb l’aprovació de les bases del procés de pressupostos participatius. Iniciem doncs, un dels punts importants a curt termini del pla de mandat del govern de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

Degut a l’estat actual de pandèmia per la Covid-19, i les restriccions sanitàries de reunió de NO més de 6 persones, no es durà a terme cap presentació pública i presencial. Durant tot el procés hi haurà disponibles dues maneres per poder resoldre dubtes:

  1. correu electrònic:  participaciociutadana@santmartisarroca.cat
  2. telefònicament:     93 899 11 11

El procés participatiu consta de sis fases. La primera fase començarà el 2 de novembre, amb el període de presentació de propostes, i finalitzarà amb l'ultima de les fases el 23 de desembre presentant el resultat final.

En una de les fases final del procés serà recomanable donar-se d’alta de l’aplicació mòbil de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca. Per això, us recomanem que per tal de poder participar del procés de pressupostos participatius us descarregueu l’aplicació (androïd o iOS): Sant Martí Sarroca.

Clicar aquí per descarregar el formulari.

Properament rebreu a les cases el següent tríptic informatiu.

Darrera actualització: 28.10.2020 | 16:22