Reunió amb el Conseller d’Educació

Divendres, 12 de de novembre de 2021 a les 00:00

Es va parlar de la millora de l’edifici de l’escola i de la gratuïtat de la llar d’infants.

Aprofitant la visita que el Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Gonzàlez-Cambray, va fer dimecres passat a Sant Sadurní d’Anoia per tractar temes amb els centres educatius, la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, Sònia Jansà, va mantenir una reunió amb el Conseller, per tractar temes locals.

En concret, van comentar la necessitat de la reforma i ampliació de l'escola Jaume Balmes, que porta molts anys amb mòduls i amb un edifici amb deficiències importants d'estructura i de serveis i que no s'ajusta a normativa ni d'eficiències energètiques ni de barreres arquitectòniques vigent per a centres educatius de nova edificació del Departament. A la reunió es va acordar començar a treballar en un conveni per part de l'Ajuntament i el Departament per engegar el projecte. Els primers passos ja s'havien donat amb la Directora de l'oficina de Serveis Territorials, Susanna Naranjo i el seu equip tècnic, en una reunió anterior en la qual també hi va ser present l'Equip Directiu de l'Escola Jaume Balmes, l'AMPA i l’Ajuntament de Sant Martí.

Un altre tema que es va parlar amb el Conseller va ser el de la gratuïtat de P2 i quines repercussions tindria per l'organització de l'Escola Bressol El Xic Martinenc. La idea amb la qual es treballa és que les famílies no hagin de pagar per aquest servei i que la Generalitat augmenti la dotació econòmica per a l’Ajuntament per poder sufragar les despeses de manteniment i salaris.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 12:44