S’amplia els ajuts per a llibres i material escolar per al curs 2021-2022

Dimarts, 27 de juliol de 2021 a les 00:00

Es va aprovar per unanimitat en el Ple del passat 22 de juliol.

En el Ple Ordinari corresponent al mes de juliol, en el qual tots els punts van ser aprovats per unanimitat, el tema més destacat va ser la modificació de les bases per a la concessió d’ajuts per a l’adquisició de llibres, llicències digitals i material escolar.

L’objectiu de la modificació era recollir diverses peticions que havien fet arribar a l’Ajuntament les famílies i també en reunions en Consells Escolars de les dues escoles del municipi (l’escola Jaume Balmes i l’Institut de l’Alt Foix) per tal de que aquestes subvencions arribin al màxim de famílies possibles. Fins ara eren més restrictives i, per exemple, no s’incloïa el material escolar ni les llicències digitals, cosa que era un greuge per als alumnes que estudiaven en centres on fan servir poc els llibres. Recordem que aquestes subvencions que atorga cada any l’Ajuntament van destinades als alumnes del municipi, independentment de si estan escolaritzats en centres del poble o d’altres poblacions. Per contra, els alumnes dels centres de Sant Martí que no estan empadronats al municipi no hi tenen accés. Com que són subvencions amb diners locals, només en poden ser beneficiàries les famílies martinenques.

Aquesta modificació també ha suposat un increment en el percentatge de les subvencions que rebrà cada família. Properament s’informarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament del procediment per accedir a les subvencions. En el cas de l’escola Jaume Balmes, l’AMPA s’implicarà en la petició dels ajuts, de tal manera que la subvenció es descomptarà del preu dels llibres i així no s’haurà d’avançar diners.

Darrera actualització: 27.07.2021 | 11:27