Sant Martí Sarroca acull l’acte de lliurament de distintius Punts d’Informació Turística al Penedès

Dissabte, 13 de novembre de 2021 a les 00:00

L’acte va comptar amb la presència d’importants autoritats i empreses de la comarca.

El castell de Sant Martí Sarroca va acollir el passat 11 de novembre, dia de Sant Martí, l’acte que el Consorci de Promoció Turística del Penedès va organitzar per lliurar els distintius de Punts d’Informació Turística a aquelles empreses i ajuntaments que participen en el programa de millora de la qualitat en l’atenció al turista que visita la nostra destinació.

L’acte, celebrat a la Sala Ponent del castell, va estar presidit per President del Consorci, Ramon Riera, pel President del Consell Comarcal, Xavier Lluch, i per la Diputada delegada de turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido. Com a amfitrions, van prendre la paraula el Regidor de Turisme de Sant Martí Sarroca, Joan Lluís Climent, i l’Alcalde, Josep Maria Padullés, que va cloure l’acte i va convidar els presents a prendre una copa de cava a la Sala Gòtica del castell.

El programa Punts d’Informació Turística, que va començar el 2013 amb una prova pilot, precisament a l’Alt Penedès i l’Anoia, compta actualment amb 563 punts a tota la província, una iniciativa consolidada i present arreu del territori. En l’acte de Sant Martí es va fer entrega del distintiu a 21 empreses i entitats que  s’han incorporat al programa entre el 2020 i el 2021. També es va entregar un diploma que reconeix a les 30 empreses restants que any rere any van renovant aquest distintiu.

Darrera actualització: 13.11.2021 | 11:34

Imatges

Consorci Turisme Consorci Turisme 3