Sant Martí Sarroca enceta la campanya Adeu plàstics

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 00:00

A finals de la setmana passada va començar a Sant Martí Sarroca la campanya  "Adeu plàstics" per evitar l'ús de plàstics d'un sol ús i fomentar la seva prevenció, una nova iniciativa de sensibilització ambiental i conscienciació ciutadana del Servei d'Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf que durant els propers mesos es desplegarà a una desena de municipis del territori.

El president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Sergi Vallès, i el vicepresident de l'àrea de Residus de l'ens, Jordi Bosch, juntament amb l'alcalde de l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca, Josep Maria Padullés i el regidor de Medi Ambient, Joan Lluís Climent, van visitar el punt informatiu instal·lat a la plaça Catalunya, així com l'exposició itinerant de la campanya.

Durant aquesta setmana pels matins, diversos grups dels centres escolars del municipi estan realitzant visites programades a l’exposició, on se’ls hi fa una visita guiada per conscienciar-los de la problemàtica dels plàstics.

Per altra banda, s'ha posat en marxa un concurs a la xarxa social Instagram. Fins al 28 de novembre, s’anima tothom a publicar fotos i imatges que tinguin com a element central l'ús de plàstics d'un sól ús i la seva prevenció. Com a condicions per a participar-hi, caldrà seguir els comptes de @serveiambiental a Facebook i Instagram i incloure a les publicacions les etiquetes #PLÀStic #PROUplàstics #AdeuPlàstics. El premi a la imatge guanyadora i l’accèssit seran un compostador i un lot de productes reciclats, respectivament. Podeu consultar les bases del concurs al web www.mancomunitat.cat 

Darrera actualització: 09.11.2021 | 16:26

Imatges

campanya plàstics 2 campanya plàstics 3 campanya plàstics 4