Sant Martí Sarroca participa a la trobada de representants municipals al Palau de la Generalitat

Dissabte, 26 d'octubre de 2019 a les 00:00

Sònia Jansà, com a 1a. Tinent d’Alcalde, va lliurar la moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament del 15 d’octubre.

Més de 700 municipis de Catalunya van estar representats el dissabte 26 d’octubre a la trobada al Palau de la Generalitat, presidida per President de la Generalitat, Quim Torra, i el President del Parlament, Roger Torrent, en un acte organitzat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

La trobada va servir per expressar el rebuig municipal a la sentència contra el Procés, demanar l’amnistia dels presos polítics, reivindicar l’autodeterminació i reclamar diàleg, tot lliurant les mocions que cada ajuntament havia aprovat als seus respectius plens municipals.

Josep Maria Padullés, com a alcalde de Sant Martí, va delegar la seva representació en la 1a. Tinent d’Alcalde, Sònia Jansà, en una nova mostra de treball d’equip i transversalitat que caracteritza l’acord de govern municipal i que no posa èmfasi en les ideologies de partits. També a l’acte al Palau de la Generalitat es va poder copsar aquesta transversalitat, amb la presència de representants de diferents partits polítics.

Sònia Jansà va aprofitar la trobada per reunir-se amb alcaldes de l’Alt i el Baix Penedès i compartir amb ells, especialment amb els que tenen unes dimensions semblants a la de Sant Martí Sarroca, com enfocar els problemes i les gestions municipals del dia a dia.

A la tarda, la jornada va continuar amb la manifestació per la Llibertat convocada al carrer Marina per diverses entitats socials i també pels familiars dels presos polítics. Sònia Jansà també hi va ser present, en representació del consistori martinenc.

Darrera actualització: 29.10.2019 | 12:03