Sant Martí Sarroca recapta 833,24 € per a la Marató de TV3

Dilluns, 16 de desembre de 2019 a les 00:00

La marxa de torxes al castell va ser un any més l’acte central.

Aquest cap de setmana, Sant Martí Sarroca s’ha sumat a la Marató de TV3, organitzant diversos actes públics per recaptar diners de cara a l’estudi de cures per a combatre les malalties minoritàries.

El dissabte a la tarda, l’Esplai Solidari va realitzar un taller de postals de Nadal i de boles de desitjos a la Placeta 1 d’Octubre, que era el lloc on estava prevista la sortida de la tradicional marxa de torxes al castell. Abans de la marxa, es va llegir el manifest de la Marató i la Sònia Jansà, com a Regidora de Cultura, va agrair als participants les mostres de solidaritat i també va fer una reflexió sobre les malalties minoritàries, destacant que, tot i que són 5 les persones afectades de cada 10.000 en aquest tipus de malalties, l’important no són els percentatges sinó l’atenció que es mereixen aquestes persones que lluiten per la supervivència i la normalitat. La marxa de torxes va finalitzar al castell, on la Comissió de Festes va ajudar amb la xocolatada amb la qual es va obsequiar als participants.

El diumenge al matí, el butlletí local El Martinet es va sumar un any més a la Marató, organitzant una caminada solidària, que aquesta vegada va ser a Mas Guineu i Montsarra, dins del seu cicle “Tot passejant pel municipi”.

La recaptació de tots aquests actes, juntament amb la del cap de setmana anterior que s’havia aconseguit amb la realització d’un taller de galetes i el bingo de l’Esplai Solidari, sumen un total de 833,24 €, que es van enviar a la Marató de TV3.

(Fotos: El Martinet)

Darrera actualització: 16.12.2019 | 18:53