Sònia Jansà i Roger Torrent es reuneixen aprofitant la Diada de Sant Fèlix

Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 00:00

La Primera Tinent d’Alcalde i Regidora d’Educació, Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca i el President del Parlament van comentar aspectes locals i nacionals.

El divendres 30 d’agost, aprofitant la presència a la Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès del President del Parlament, el Molt Honorable Sr. Roger Torrent, la Primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Martí, Sònia Jansà, va poder conversar amb ell. Torrent va fer un repàs de la situació política a nivell nacional i també es va interessar per la política local a nivell de Sant Martí. Jansà li va parlar en nom de l’Equip de Govern, tot explicant-li la bona entesa que hi ha entre els regidors dels tres partits que configuren el govern sorgit de les darreres Eleccions Municipals i la voluntat de treballar com un sol grup, gràcies a caràcters afins i objectius comuns.

A la trobada també hi va ser present la Diputada del Parlament, Lluïsa Llop, i junts van comentar la possibilitat de que l’Equip de Govern de Sant Martí els faci arribar aquells projectes iniciats o que estiguin pendents de pressupost, per mirar de tenir-los en compte quan s’aprovi el futur Pressupost General de la Generalitat.

Darrera actualització: 09.09.2019 | 18:54