Torna l’Espai Socioeducatiu de Sant Martí Sarroca

Dimarts, 28 de setembre de 2021 a les 00:00

Tornem a obrir les portes de la Sala Polivalent per poder realitzar el Servei d’Intervenció Socioeducatiu (SIS) de Sant Martí Sarroca. Enguany iniciarem el curs el dia 4 d’octubre, continuant amb els mateixos horaris del curs passat: de 16.30 a 18.30h. L’espai estarà dividit en dos grups; per una banda tenim el grup de secundària que abasta participants des de 1er de l’ESO fins a 4t., i que assistiran els dilluns i els dimecres. Per altra banda, el grup de primària amb participants de 1er a 6è de primària, assistiran els dimarts i dijous.   

Els Serveis d'Intervenció Socioeducativa tenen com a objectiu enfortir la xarxa d’atenció i els recursos cap als infants i adolescents dels pobles i ciutats, especialment aquells que viuen en situacions de vulnerabilitat. Són projectes socioeducatius que s’inscriuen dins el marc d’actuació dels Serveis Socials Bàsics.

En concret el SIS és un servei diürn, fora de l’horari escolar, que té com a objectiu estimular i potenciar el desenvolupament de la personalitat, les habilitats socials, la gestió emocional i l'adquisició d'aprenentatges bàsics, i treballar i millorar les mancances socioeducatives de cada participant.

En el curs 2021-2022 l’Ajuntament de Sant Martí torna a apostar per la teràpia amb gossos, realitzada pel Projecte Tan Amigos. En les sessions de teràpia es marquen una sèrie d’objectius (com ara millorar la tolerància a la frustració o l’atenció sostinguda, desenvolupar habilitats socials i de comunicació), tant grupals com individuals.  La presència del gos a l’aula millora l’atenció, el comportament i l’estat d’ànim dels participants.  

Enguany podreu seguir-nos a Instagram: SIS.SantMartí.

Darrera actualització: 28.09.2021 | 10:32