Cal Ton Xacó

Número de registre: PB-000098

"Cal Ton Xacó" situada dalt d'un turó al bell mig del Penedès, gaudeix de l'entorn típic d'una comarca dedicada gairebé en exclusiva al cultiu de la vinya i a l'elaboració de vins i caves. Pel seu entorn natural, la casa ofereix moltes possibilitats a les persones que vulguin gaudir de la natura i també estar en contacte amb animals domèstics. 

La masia de "Cal Ton Xacó" està envoltada de vinyes, arbres fruiters, horta per al consum familiar i tot tipus d'animals domèstics que són també la base d'una Aula d'Entorn Rural, dedicada especialment als nens més petits de les escoles. Això fa que els entorns estiguin pensats perquè els més menuts de la casa puguin gaudir d'una estada tranquil·la i enriquidora, en espais pensats especialment per a ells, alhora que poden ajudar a cuidar els animals. 

La situació de "Cal Ton Xacó" ofereix un ventall múltiple de possibilitats. Des de les visites a caves, senderisme, rutes en bicicleta... fins a gaudir de diverses mostres folklòriques o el tast del productes gastronòmics típics, segons les èpoques de l'any 
Els indrets més interessants per visitar són: el castell romànic de Sant Martí Sarroca, el Castellot de Castellví de la Marca, el parc i les runes d'Olèrdola, Vilafranca amb el seu Museu del vi, Montserrat i les platges de la Costa Daurada. 

Barri Can Rigol, 6 (La Bleda) - 08731 Sant Martí Sarroca - Barcelona
Telèfon: 657 931 229
Telèfon: 938 918 396
Adreça electrònica: tonxaco@agronet.org
Darrera actualització: 23.11.2016 | 10:25