Procés participatiu per escollir el nom de la Biblioteca Municipal

Diumenge, 26 de juliol de 2020 a les 00:00

A partir del 27 de juliol es poden aportar propostes.

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca posa en marxa un procés participatiu per escollir el nom de la nova Biblioteca Municipal, no només com un espai amb llibres, sinó com un equipament que pot acollir diverses activitats culturals i socials.

El passat 16 de juliol de 2020 en Junta de Govern Local es va donar el primer pas amb l’aprovació de les bases del procés participatiu.

A partir del 27 de juliol i fins al 4 d’agost s’obre el període per presentar propostes. Es pot fer de dues maneres:

- Omplint el formulari en línia que trobareu clicant aquí o a través d'una pestanya habilitada especialment de l’App de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca i que us podeu descarregar per Androïd o IOS.

- Omplint el formulari en pdf (clicar aquí per descarregar-lo) i enviar-lo omplert per e-mail a participaciociutadana@santmartisarroca.cat o lliurar-lo presencialment a l’Ajuntament en horaris d’oficina.

D’entre totes les propostes, la Junta de Govern Local en seleccionarà un màxim de 3, tenint en compte la seva priorització, qualitat i nombre de propostes presentades i s’obrirà un període de votació la primera setmana de setembre.

Darrera actualització: 27.07.2020 | 10:12