Votació popular per a l’elecció del nom de la Biblioteca Municipal:

Dilluns, 31 d'agost de 2020 a les 00:00

El procés d’elecció que, des de la Regidoria de Participació Ciutadana, es va posar en marxa aquest estiu per triar el nom de la futura Biblioteca Municipal arriba a la seva darrera fase. Després d’haver rebut un total de 37 propostes vàlides de noms (clicar aquí per veure el llistat), entrem a la fase de votació de les tres candidatures finalistes, que són NEUS CATALÀ, SIBIL·LA DE FORTIÀ i JOANA RASPALL.

Recordem que els criteris de valoració eren:
1) Propostes que promocionin el patrimoni humà i cultural local.
2) Propostes de persones que hagin destacat a la història de Sant Martí Sarroca i/o de Catalunya per a la defensa dels drets i llibertats.
3) Nom femení.

Des de l’Ajuntament volem agrair l’alta participació en l’etapa de proposar noms i encoratgem a participar en la fase final de votació de les tres finalistes, que són les que han rebut més peticions de reconeixement. El període de votació serà de l’1 al 7 de setembre 2020. Hi podrà participar tota la ciutadania empadronada al municipi de Sant Martí Sarroca a partir de 14 anys. Les votacions es podran realitzar en qualsevol de les següents modalitats:

  • En línia a través de l’App de Sant Martí Sarroca (es pot descarregar per Android i IOS) o bé per formulari en línia (clicar aquí per accedir-hi) des de les 00:01 h. del dia 1 de setembre fins a les 23:59 h. del 7 de setembre de 2020
  • Presencialment a les oficines municipals de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca durant el seu horari d’obertura, de dilluns a divendres de 9:00 h. a 13.30 h. (clicar aquí per descarregar el formulari).
Darrera actualització: 31.08.2020 | 09:17