Societat Coral Sarroca Nova

La Societat Coral Sarroca Nova, es crea l’any 1901, pels homes i els joves del poble de Sant Martí Sarroca, encoratjats per l’entusiasme i seguint la consigna del gran home i mestre Josep Anselm Clavé.

Al llarg del anys, s’ha conservat aquell entusiasme i l’any 1983 es crea l’actual  cor mixt (homes i dones).

La Societat Coral Sarroca Nova forma part del patrimoni cultural del municipi i del Penedès i està implicada tant en els actes festius com en els religiosos i els tradicionals i, de forma ja habitual, participa en tots els actes populars que es celebren al municipi i a la comarca, com son:

Concert de Nadal, Klàssic Sarroca, Festa de Sant Jordi, Concert de Festa Major, Missa de Festa Major, Aplec a  la Torre d’en Bernet, Festa de la Santa Creu, Caramelles pel municipi, Missa de Festa Major d’hivern, Trobada de caramelles del Penedès, Diada de Catalunya, Participació amb altres corals o sortides varies a altres contrades.

En aquest moment som 23 cantaires , 16 dones i 7 homes, amb una directora que alhora acompanya amb el piano, tant en els assaigs com en els concerts.

Els assaigs es fan en un local cedit pel Centre,  tots els dimarts de 20:30 a 22:30h.

Aquest any 2019, un dels projectes més engrescadors que la coral vol liderar, amb el suport imprescindible del municipi, es la declaració de la Sardana Sant Martí Sarroca com “Patrimoni Cultural i Immaterial del Municipi”, culminant amb una diada sardanista, amb la participació de Colles Sardanistes, Cobles i Cantaires i la col·laboració extraordinària del Sr. Carles Santiago i Roig, qui el any 1986 va musicar la sardana, juntament amb el lletrista Joan Solé i Margarit.

Dades de l'entitat

NIF: V-59175224

Organigrama

President:  Salvador Vallès i Ferrando
Secretari:  Joan Llort i Vives
Tresorer:    Dolors Lluvià i Sardà
Vocal 1:      Francesc Puche i Escofet
Vocal 2:     Josefa Barguès i Minguell
Vocal 3:     Anna Boix i Ràfols
Vocal 4:     Mª Teresa Grau i Rovira

Subvencions concedides per l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca

Import 2018: 2.000 €

Altres col·laboracions:

Ens poden trobar a:
Facebook:societat coral sarroca nova
You tube :coral sarroca

C/La Font, 22 - 08731 Sant Martí Sarroca - Barcelona
Nom de contacte: Salvador Vallès
Adreça electrònica: joanllortvives@hotmail.com
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 07.03.2019 | 13:30