Es reactiva el Fòrum Associatiu de Sant Martí Sarroca

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 00:00

La convocatòria de la regidoria de Cultura i Festes desperta un alt interès entre les entitats martinenques amb l’objectiu de reforçar la col·laboració i l’activitat associativa al municipi.

El passat 15 de febrer, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca es va omplir dels representants de les entitats i associacions sense ànim de lucre del municipi, per poder escoltar el regidor de Cultura i Festes, Albert Tort, que va explicar amb tota mena de detalls els passos per poder accedir a la convocatòria de subvencions a les entitats culturals, esportives, mediambientals i educatives per a l’exercici 2019.

La trobada, anomenada Fòrum Associatiu, també va servir per exposar les eines de difusió que té l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca per poder ajudar les entitats, en especial a través del web municipal. Un altre aspecte de difusió va ser la proposta de publicar de forma immediata una guia d’entitats i associacions.

Durant la trobada es va parlar de la fira d’entitats que tindrà lloc per Sant Jordi, on l’Ajuntament cedirà un stand a aquelles entitats que vulguin promocionar la seva activitat.
 
Albert Tort va exposar les bases per crear una entitat del voluntariat per aglutinar aquelles persones que estan disposades a donar un cop de mà en tasques de voluntariat que no es duen a terme específicament a les entitats i associacions existents.
 
Finalment, el regidor de Cultura i Festes, en nom de l’Ajuntament, va presentar la Nova Comissió de Festes i va fer un agraïment públic a les persones que en formen part.

Darrera actualització: 19.02.2019 | 11:55

Imatges

Fòrum Associatiu 2 Fòrum Associatiu 3 Fòrum Associatiu 4