25-N. Dia Internacional contra la violència vers les dones

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 09:00

Enguany, fa 60 anys que varen ser assassinades les germanes Mirabal, tres activistes polítiques i membres actives de la resistència. En honor a elles es va establir aquesta data com a Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Des de llavors, no han cessat els esforços de moviments socials, feministes i de tots els àmbits per a eradicar les violències masclistes. També és cert que ja fa uns anys que diverses iniciatives populars anuncien que el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes, el #NoEstàsSola, el #Metoo i el #YoSiTeCreo. El repte és enorme: es tracta de canviar la societat i destruir el poder patriarcal.

A Sant Martí Sarroca es va celebrar un acte relacionat amb aquest dia el passat 20 de novembre a la Societat Cultural i Recreativa El Centre, adreçat als alumnes de 3r. d’ESO de l’Institut Alt Foix. Un acte a càrrec de la companyia Impacta’T, especialitzada en espectacles teatrals de reflexió i transformació social.

Les violències masclistes només es poden eliminar des de l’arrel, sigues tu també còmplice en la construcció d’aquest món millor. Podeu llegir el manifest clicant aquí.

#santmartísarroca #25N #EtsCòmplice

Darrera actualització: 24.11.2020 | 22:56