Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Dijous, 31 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest any, a causa de les restriccions provocades per la Covid-19, ho farem diferent: Per rebre els Reis d’Orient demanem a les famílies que els espereu al balcó, a la finestra o a la porta de casa i els sentireu arribar.

Dimarts, 5 de gener de 2021:
A les 17:45 h., a la Rovira Roja.
A les 18:30 h., a la Bleda.
A les 19:30 h., al nucli de Sant Martí Sarroca
(consulteu el plànol dels carrers per on passarà, clicant aquí)

Carta de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient (podeu descarregar-la aquí):

Estimats veïns i veïnes de Sant Martí Sarroca,

Com bé sabeu aquest any estem vivint una situació força complicada que no ens permet fer les coses tal i com les havíem fet fins ara. En aquest  dia no hi haurà excepcions i, com ja és habitual, caldrà respectar les mesures de seguretat i de prevenció en relació a la Covid-19.

Així doncs, no hi haurà la trobada a la sala de "El centre", no es llançaran   caramels,   ni   es   repartiran   regals   en   els   punts   habituals. Aquest   any   farem   tota   la   feina   mentre   dormiu,   per   tal   d'evitar les aglomeracions.

Farem  una  passejada  per  un  bon  gruix  de  carrers,  els  quals  podreu consultar  en  el  mapa  que  trobareu  penjat  en  diferents  establiments del   poble.   Aquells   que   pugueu   espereu-nos   al   balcó,   a   la   finestra o   a   la   porta   de   casa   i   si   no   és   possible,   acosteu-vos   al  carrer més proper (no oblideu la mascareta i respecteu les distàncies de seguretat) i un cop haguem passat  torneu  cap  a  casa  a  esperar  que la màgia de la nit us deixi els regals.

Tingueu en compte que si els Reis veuen massa gent al carrer no voldran   passar   per   davant   de   casa   vostra.   Sobretot,   el   primer   és la SALUT!

Darrera actualització: 31.12.2020 | 10:21