Concert solidari de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer amb la Coral Laroc al castell de Sant Martí

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 00:00

El concert se celebrarà el divendres 15 de novembre, a les 20:30h, i té com a objectiu combinar música i solidaritat contra el càncer.

El Castell de Sant Martí Sarroca acollirà novament un concert solidari contra el càncer organitzat per la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya Contra el Càncer, que se celebrarà el proper divendres 15 de novembre a les 20:30h a la sala ponent. Aquesta associació organitza anualment una activitat a Sant Martí Sarroca amb la idea de combinar música i solidaritat.

El concert comptarà amb una primera actuació del grup “The Lions”, un grup de versions integrat per 4 joves, que donarà pas al concert de la Coral Laroc de Vilafranca del Penedès. El concert té una entrada de 5€, destinada íntegrament a la finalitat solidària de l’acte.

La junta local de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer ha explicat que “el concert solidari que celebrem és un acte en el que esperem la participació de tothom que vulgui gaudir d’una estona de música i alhora, contribuir als projectes de l’AECC de suport a les famílies i de recerca contra aquesta malaltia que afecta a tantes i tantes persones properes”.

Darrera actualització: 13.11.2019 | 16:41