Cursarroca 2022

Dimarts, 11 d'octubre de 2022 a les 15:00

Inscripcions a la caminada i a la cursa.

El proper dia 6 de novembre celebrarem la tradicional Cursarroca, una cursa de muntanya de 11.690 m. i una passejada familiar de 9.990 m., que s’ha convertit en una de les jornades lúdiques i esportives més importants del nostre municipi i que enguany arriba a la 11a edició.

La Cursarroca permet fer esport enmig de la natura, a través de camins triats pels organitzadors que ens conviden a gaudir d’unes fantàstiques vistes. L’hora d’inici serà a les 9:15 per a la cursa i a les 9:30 per a la caminada, a la Rambla de Catalunya (davant del Consultori Mèdic).

Per aquesta edició hem decidit escurçar la cursa, per tal d'oferir la possibilitat de facilitar la participació de gent que es vol iniciar en el món de les curses de muntanya i que no es veu capacitada si la distància és massa llarga.

Les inscripcions inclouran també una bossa de gymsac, una samarreta commemorativa i l’esmorzar. Es poden fer:
- telemàticament a través de www.webtretzesports.wixsite.com/cursarroca
- presencialment: Flors Lluna (a partir del 13 d’octubre)

Aquest any serà el primer de les inscripcions presencials a Flors Lluna, que substitueix el punt d’inscripcions de la Llibreria Pujadó, que ha tancat per jubilació de la propietària. Agraïm a la Teresa Cercó tots aquests anys en els quals ha col·laborat de forma desinteressada i a la Judit Rosell perquè agafi el relleu.

Darrera actualització: 11.10.2022 | 18:22