Els col·legis electorals de Sant Martí Sarroca ja són a punt per rebre els votants

Dissabte, 13 de febrer de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament ha reforçat la seguretat sanitària.

Demà, de les 9:00 a les 20:00 hores, es podrà votar a les eleccions al Parlament de Catalunya. Com vam anunciar en una notícia anterior, enguany s’han canviat les ubicacions dels col·legis electorals per complir la normativa de que hi hagi una porta d’entrada i una de sortida diferents. Per això, la gent que fins ara votava a l’escola Jaume Balmes haurà d’anar al Pavelló Poliesportiu, mentre que els qui ho feien a les antigues escoles de la Bleda hauran d’anar al local del Centre Cultural i Recreatiu de la Bleda.

S’han establert tots els protocols perquè els col·legis electorals siguin espais segurs. Recomanem seguir les franges horàries: fins a les 12 del migdia, la gent gran i persones de risc; de les 12 fins a les 19 hores, la resta de població que no estigui contagiada ni en quarantena; i de les 19 a les 20 hores, les persones en quarantena, contagiades o que siguin contacte estret amb algú amb Covid-19.

També caldrà observar les indicacions que donin els responsables i membres de les meses de cada centre, en relació a mantenir la distància de seguretat, seguir l’itinerari marcat al terra, utilitzar la mascareta, etc.

Porteu el DNI o document identificatiu preparats i, a poder ser, el vot de casa.

Darrera actualització: 13.02.2021 | 16:25