Intens cap de setmana d’activitats a Sant Martí Sarroca

Dilluns, 6 de maig de 2019 a les 09:00

Durant el 4 i 5 de maig, es va celebrar la Pedals de Clip i la Festa de la Santa Creu.

El dissabte a la tarda, La Pedals de Clip va portar a terme la 2a Cronoescalada al castell, amb una seixantena de participants, mentre que la cursa es va fer el diumenge: a les 9 del matí, al voltant de tres-cents corredors van prendre part en la marxa cicloturista de bicicletes clàssiques més important d’Espanya, que va circular per territori penedesenc fins acabar al Conjunt Monumental de Sant Martí Sarroca, on es va homenatjar l’ex-professional Fernando Escartín. Altres llegendes del ciclisme, com Peyo Ruiz Cabestany,  Marco Serpellini i Miguel Soro, també van ser-hi presents.

El diumenge també es va celebrar la tradicional Festa de la Santa Creu. L’acte que dona nom a la festa es va fer abans de la Missa i va consistir en la Processó amb el Sant Crist portat pels membres del Cos de Portans, fins a la Creu de Terme i benedicció amb la Veracreu.

Durant el matí també va tenir lloc la Cercavila de Gegants, que va acabar amb una paella popular. A la tarda, al local de la Societat El Centre, es van proclamar la Pubilla i l’Hereu 2019, que aquest any són la Mar Bárboles i el Kevin Lopes.

Per veure la galeria fotogràfica, clica aquí.

Darrera actualització: 09.05.2019 | 18:01