La iniciativa Let’s Clean Up arriba a Sant Martí Sarroca el 9 de maig

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 00:00

Informació per inscriure's.

Let’s Clean Up és una acció comuna a tot Europa per conscienciar  sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida voluntària d'aquests residus abocats il·legalment a les zones boscoses, platges, rieres.. Aquesta acció dona als ciutadans una oportunitat única de conscienciar-se i sensibilitzar-se sobre l'abocament il·legal als espais naturals i ajuda a canviar el comportament de la gent.

Enguany Sant Martí Sarroca es sumarà per primer cop al moviment Let’s Clean Up amb una jornada matinal que se celebrarà el 9 diumenge de maig al riu Foix al tram que discorre pel Barri la Serra de Baix i al Bosc de Cal Quim.

Es tracta d’una jornada de neteja, oberta al públic en general nascuda arran d’una iniciativa ciutadana i en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, l’ADF de Sant Martí Sarroca i el grup Penedès Verd i CEP.

La jornada es planteja com una passejada per la vora del riu i pel bosc on els participants recullen els residus que es van trobant i es separaran segons la tipologia, envasos, vidre, deixalleria o rebuig.

Atès el tipus d’activitat, els participants hauran de portar pantalons llargs, sabates tancades i còmodes, guants de jardí o similars, gorra, crema solar i beguda, preferentment en cantimplora o envàs reutilitzable, per evitar la generació de residus. Caldrà dur mascareta durant tota l’activitat i respectar les distàncies de seguretat. Els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Els interessats en participar a la matinal organitzada a Sant Martí Sarroca es poden inscriure a través del  següent enllaç: https://forms.gle/u9EsrWyEuNw1wXSKA

Data: 9 de maig
Hora 10 a 13h
Lloc de trobada: Bosc de Cal Quim – Barri la Serra de Baix (Sant Martí Sarroca)

Clica aquí per veure el cartell.

@cleanup
@penedesverd
@adfsantmarti
@cep

Darrera actualització: 29.04.2021 | 09:10