L’Ajuntament ampliarà el parc infantil de la Zona Esportiva

Dijous, 24 de desembre de 2020 a les 00:00

Ha estat la proposta més votada en els Pressupostos Participatius.

Els Pressupostos Participatius són una eina de participació i gestió municipal, mitjançant la qual la ciutadania pot proposar i decidir sobre el destí de part dels recursos econòmics municipals.

El procés iniciat a Sant Martí Sarroca ha tingut com a principal objectiu la participació directa de les veïnes i dels veïns amb la finalitat d’establir les principals necessitats quotidianes del municipi i que posteriorment seran incorporades en el Pressupost Municipal per al 2021, destinant-hi un total de 20.000 €.

A la fase de recollida es van rebre un total d’11 propostes: 2 per al tram inferior als 5.000 € i 9 per al tram inferior als 15.000 €.

En el cas del primer tram, com que ambdues propostes no superaven juntes l’import establert, van ser aprovades sense votació. En concret són:

  • Habilitar espais per posar bancs al barri de la Bleda i possibilitar una passejada més còmode, amb descansos.
  • Col·locar mobiliari urbà a la pista de l’Avinguda Jaume I.

En el cas del segon tram, i després de descartar les que inviables per diferents motius, un comitè va escollir les dues propostes finalistes, que s’han posat a votació fins el passat 20 de desembre. En aquesta fase final de votació hi ha participat un total de 53 persones, amb els següents resultats:

  • Ampliar parc infantil de la Zona Esportiva, amb la instal·lació de noves estructures lúdiques: 43 vots.
  • Ampliar rampes al circuit de skatepark existent i el canvi de ubicació: 10 vots.

Clicar aquí per llegir l’informe complet de valoració.

Darrera actualització: 24.12.2020 | 15:17